#2016-11-10 03:39:21 

parapetówka

Użytkownik

Posty: 92

Skąd: Zgierz

Wiek: 33

Cześć. Zawsze marzyłam o otwarciu własnej restauracji. Czy ktoś z Was podziela moje marzenia i czy ktoś je zrealizował? Czy kiedykolwiek tego żałowaliście? Gdyż domyślam się, że prowadzenie lokalu gastronomicznego nie jest takie łatwe, bajeczne i przyjemne jak w marzeniach.
#2016-11-10 06:27:47 

Kaskada

Użytkownik

Posty: 55

Skąd: Chojnice

Wiek: 37

Myślę że jest. Jak coś wynika z pasji, to nawet jak wiąże się ze stresem, zmęczeniem, to zawsze będzie opierało się na przyjemności, radości, spełnieniu. Ja zawsze chciałam otworzyć własny hotel. Uśmiechnięta buzia właścicielki to nie wszystko, dlatego musiałam podjąć także inne działania. Skorzystałam z usług firmy zajmującej się hotel marketingiem, przeszłam mnóstwo szkoleń i teraz można powiedzieć, że jestem profesjonalistką. Otworzyłam nawet sporą restaurację hotelową (kiedyś był to mały barek) i obecnie kształcę się z zakresu marketingu branży HoReCa. Wiele radości sprawia mi uczenie się od najlepszych.
#2016-11-10 06:41:08 

chusteczka30

Użytkownik

Posty: 80

Skąd: Kopenhaga

Wiek: 30

Pamiętam, że początki były oczywiście trudne. Ale satysfakcja jest ogromna.
#2016-11-10 08:23:14 

Maseczka

Użytkownik

Posty: 36

Skąd: Bytów

Wiek: 32

Ja na początku w ogóle nie miałam pojęcia, jak prowadzić lokal gastronomiczny i nawet chciałam zrezygnować, ale się nie poddałam. Po prostu zaczęłąm stawiać zdecydowane kroki i to się opłaciło.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015